VÅRT BIDRAG

Samfunn og miljø

Founder image

Åpenhet

“Du skal ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv." - Arnulf Øverland

Supernerds.no er ikke omfattet av åpenhetsloven da vi enda er en liten familiebedrift. Likevel syns vi at loven er såpass viktig at vi ønsker å bidra på alle måter vi kan. Grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold er i våre øyne en nødvendighet for en sunn fremtid for vår jordklode og alle som bor på den. Vi samarbeider derfor med våre leverandører og krever at de skal kunne dokumentere at dette hensyntas gjennom hele sin verdikjede til enhver tid.

Bærekraftig emballasje

“Ingen er perfekte, men alle kan gjøre litt.” - Ukjent

For bestillinger som kan sendes i pose, bruker vi poser av resirkulert plast (ReLDPE) fra norske SKG Emballasje. En resirkulert plastpose er en praktisk og gjenvinnbar emballasje med mer miljøvennlige egenskaper da man utnytter ressurser som allerede finnes. For hver kg plast som gjenvinnes, sparer man miljøet for om lag 2,6 kg CO2 og med dagens teknologi kan plast resirkuleres omtrent ti ganger.

Vi samarbeider også med RAJA og benytter kun pappesker som er minst 70 % resirkulert. RAJA går foran som et godt eksempel og har satt seg som mål at 100 % av all emballasje de distribuerer skal være resirkulert og/eller resirkulerbar innen 2025. 

Product image

Menneskerettigheter

Vi gjør det vi kan og skal fortsette å jobbe for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

Resirkulert emballasje

Supernerds.no benytter oss kun av resirkulert emballasje og fyllmateriell.

Gjennomsiktighet

Har du spørsmål til noe av det du har lest her? Vi gleder oss til å høre fra deg.

Tilbake til forsiden