Retur

Hos oss har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Merk at bruk av returetiketten vår koster 79 kroner, som blir trukket fra beløpet som returneres til din konto.

Steg 1

Legg varene du mottok i egnet emballasje. Hensynet til miljø er viktig, så gjerne gjenbruk esken eller posen du mottok varene i om du har mulighet. 

Steg 2

I pakken du mottok fra oss ligger det en returetikett. Denne klistrer du utenpå pakken. Har du ikke etiketten lengre? Null problem. Send oss en e-post på kundeservice@supernerds.no, så sender vi deg en ny etikett som du kan skrive ut selv.

NB: Merk at bruk av returetiketten vår koster 79 kroner, som blir trukket fra beløpet som returneres til din konto.

Steg 3

Lever pakken til et Posten / Bring innleveringssted. En oversikt over innleveringssteder finner du her:

https://www.posten.no/kart

Når vi mottar pakken i retur fra deg, så vil vi sørge for at pengene utbetales til deg så fort som mulig. Vi sender deg også en bekreftelse på e-post, med oversikt over hva vi har mottatt i retur og hvor mye som utbetales til deg. Hele prosessen tar vanligvis 1-2 uker fra du leverer pakken på innleveringsstedet.

Øvrige returbestemmelser

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt, merker eller pels fra husdyr. Undertøy, badedrakt og bikiniunderdeler kan ikke byttes/returneres.

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker/pels vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Når returen er ferdigbehandlet vil varen bli slettet fra fakturaen din, eller så vil Klarna/Vipps ordne tilbakebetaling. Ved fakturakjøp hos Klarna anbefaler vi deg til å ta kontakt med de og varsle ifra om at deler av ordren er tilbakelevert for retur, for å unngå purregebyr

Du står også fritt til å selv ordne frakt på returen. Returen skal i så fall sendes til følgende adresse:
Supernerds AS
Karivollveien 106
7224 Melhus