Om Oss

Av nerder, for nerder!

Supernerds ble startet av Marius og Lars, et par småbarnsforeldre som elsker spill og fantasi. Vi er både gamere og nerder selv; og barna våre har gått i våre fotspor. I alle år har vi tenkt at tilbudet av merch er alt for dårlig, både for oss, barna våre, venner og familie. Derfor startet vi like gjerne vår egen nettbutikk.

Eventyret startet i garasjen, men allerede i løpet av det første halve året gikk vi tom for plass og måtte flytte til et helt nytt lager på over 150 kvadratmeter. 300 unike produkter har blitt til over 3 000!

Hyllene våre er fylt av produkter fra de kuleste spill og fantasiverdener, så enten man er fan av et spesielt spill eller superhelter håper vi at du finner noe hos oss. Alle våre varer er selvfølgelig offisielle lisensierte produkter.

Fortsatt er vi ganske ferske i markedet, men vi jobber hardt for å utvide vårt sortiment og yte den aller beste kundeservice.

Vi håper at du finner noe hos oss som kan gi deg eller noen du er glad i, glede i hverdagen, og at du også ønsker å bli en Supernerd.

I forbindelse med oppstarten vår, ble vi intervjuet av Trd.by, artikkelen kan du lese hvis dutrykker her.

Vi ble intervjuet i forbindelse med flytting til nytt lager. Denne artikkelen kan du lese her.

I januar 2023 fikk vi vite at vi var nominert som finalist til Årets nettbutikk for året 2022. Dette var vårt første fulle driftsår og det var en helt utrolig følelse å bli anerkjent for alt det harde arbeidet vi har lagt ned for å skape en nettbutikk som tilbyr kundene våre de beste produktene og den beste kundeservicen. Du kan lese mer om nominasjonen og hva juryen vurderte her.