Samarbeid

Vi i Supernerds er så heldige at vi samarbeider med flere innholdsskapere på ulike plattformer, og det digger vi! Dersom du ønsker å samarbeide med oss er det bare å fylle ut søknadsskjemaet på bunnen av siden, så tar vi kontakt med deg om det skulle bli aktuelt.

Anettz

Anettz streamer mange forskjellige spill på Twitch. Her går det i alt fra Minecraft og Raft til FNAF og Backrooms. Anettz har i tillegg en TikTok som i skrivende stund har over 20 000 følgere. Anettz produserer også innhold og reklame til Supernerds egen TikTok. 

Twitch

Tiktok

Kr0ken_

Kr0ken_ er en utrolig jovial og grei rogalending som streamer på Twitch. Han er veldig flink til å engasjere og inkludere streamen sin - en tur innom "Kroken" vil garantert lyse opp dagen din.

Twitch

SKG - StreetKved Gaming

SKG er en gjeng med ihuga gamere som har gått sammen for å lage rått gaming-innhold til både store og små. De streamer på Twitch og legger ut gaming-videoer på Youtube.

Twitch

Yoda, Neida, Så...

En Norsk podcast om alle ting Star Wars. Her gjester både celebriteter og andre ihuga Star Wars fans. 

Spilluminati

Spilluminati er en gaming-podcast presentert av StreetKved Gaming. Maverick, Rese og Kokosmakron1 diskuterer her gaming fra både inn- og utsiden, spill-hemmeligheter og alt fra retro-konsoller til fremtidens spill.

Spotify