Det er lov å ombestemme seg

Bytte og retur

Hos oss har du alltid minst 30 dagers åpent kjøp. Ordre plassert fra og med 1 oktober til og med 31 desember kan returneres innen 31.01.2023, så får du pengene tilbake.

Retur gjort på 1-2-3!

1

Legg varene du mottok i egnet emballasje. Gjerne gjenbruk esken eller posen du mottok varene i om du kan. 

2

I pakken du mottok fra oss ligger det en returetikett. Denne klistrer du utenpå pakken. Har du ikke etiketten lengre? Null problem. Send oss en e-post på kundeservice@supernerds.no, så sender vi deg en ny etikett som du kan skrive ut selv. Merk at bruk av returetiketten koster 69 kroner.

3

Lever pakken til et innleveringssted. Øverst i høyre hjørne på returetiketten står det hvilken transportør pakken skal leveres til. Det er enten HeltHjem eller Postnord. En oversikt over innleveringssteder finner du her:

HeltHjem
Postnord

Øvrige returbestemmelser gjelder.

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett må varen sendes tilbake i samme stand som du mottok den. Det vil si i originalemballasje med alle merkelapper hengende på, uten tegn til bruk, lukt og merker. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen bli ansett som brukt. 

Når returen er ferdigbehandlet vil varen bli slettet fra fakturaen din, eller så vil Klarna/Vipps ordne tilbakebetaling. Ved fakturakjøp hos Klarna anbefaler vi deg til å ta kontakt med de og varsle ifra om at deler av ordren er tilbakelevert for retur, for å unngå purregebyr

Du står også fritt til å selv ordne frakt på returen. Returen skal i så fall sendes til følgende adresse:

Supernerds AS
Industriveien 5
7072 HEIMDAL