Det er lov å ombestemme seg

Bytte og retur

Hos oss har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Merk at bruk av returetiketten vår koster 79 kroner, som blir trukket fra beløpet som returneres til din konto.

Retur gjort på 1-2-3!

1

Legg varene du mottok i egnet emballasje. Hensynet til miljø er viktig, så gjerne gjenbruk esken eller posen du mottok varene i om du har mulighet. 

2

I pakken du mottok fra oss ligger det en returetikett. Denne klistrer du utenpå pakken. Har du ikke etiketten lengre? Null problem. Send oss en e-post på kundeservice@supernerds.no, så sender vi deg en ny etikett som du kan skrive ut selv.

NB: Merk at bruk av returetiketten vår koster 79 kroner, som blir trukket fra beløpet som returneres til din konto.

3

Lever pakken til et Posten / Bring innleveringssted. En oversikt over innleveringssteder finner du her:

https://www.posten.no/kart

Når vi mottar pakken i retur fra deg, så vil vi sørge for at pengene utbetales til deg så fort som mulig. Vi sender deg også en bekreftelse på e-post, med oversikt over hva vi har mottatt i retur og hvor mye som utbetales til deg. Hele prosessen tar vanligvis 1-2 uker.

Øvrige returbestemmelser gjelder.

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt, merker eller pels fra husdyr. Undertøy, badedrakt og bikiniunderdeler kan ikke byttes/returneres.

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker/pels vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Når returen er ferdigbehandlet vil varen bli slettet fra fakturaen din, eller så vil Klarna/Vipps ordne tilbakebetaling. Ved fakturakjøp hos Klarna anbefaler vi deg til å ta kontakt med de og varsle ifra om at deler av ordren er tilbakelevert for retur, for å unngå purregebyr

Du står også fritt til å selv ordne frakt på returen. Returen skal i så fall sendes til følgende adresse:

Supernerds AS
Industriveien 5
7072 HEIMDAL